Κοστολόγηση

Ο σωστός έλεγχος των εξόδων και του κόστους παραγωγής στις επιχειρήσεις, οδηγεί σε αύξηση της κερδοφορίας.

Οι επιχειρήσεις που δε γνωρίζουν αναλυτικά τα κόστη λειτουργίας τους, χάνουν τη δυνατότητα να ορίσουν τη σωστή τιμολογιακή στρατηγική, να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό και να μειώσουν πιθανά έξοδα που επιβαρύνουν τα κέρδη τους.

Στο λογιστικό γραφείο της Enimeris, προσφέρουμε υπηρεσίες κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Ορίζουμε το κατά μονάδα κόστος παραγωγής και αναλύουμε τα έξοδα.

Έτσι, βελτιώνουμε το περιθώριο κέρδους των επιχειρήσεων και τους παρέχουμε τη δυνατότητα για καλύτερες στρατηγικές αποφάσεις.

Ενδεικτικά, παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες κοστολόγησης:

  • Κοστολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών
  • Ανάλυση λειτουργικών δαπανών και κόστους παραγωγής
  • Προσδιορισμός κόστους τραπεζικού δανεισμού
  • Τήρηση βιβλίου αποθήκης, παραγωγής – κοστολογίου

Γιατί να επιλέξετε το λογιστικό μας γραφείο για κοστολόγηση;

Για εμάς, η κοστολόγηση δεν αποτελεί απλά μια διαδικασία για την ενημέρωση της επιχείρησής σας. Παρέχουμε συμβουλές, ώστε να καταφέρετε να βελτιώσετε την οικονομική πορεία της επιχείρησής σας με σταθερό ρυθμό.

Τα έμπειρα στελέχη μας με βαθιά γνώστη της κοστολογικής διαδικασίας, είναι πάντα στο πλευρό σας και εκπαιδεύονται συνεχώς για να είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν σε οποιαδήποτε στρατηγική κίνηση.

Θέλουμε να συμβάλλουμε ενεργά στην ανάπτυξη των σημερινών επιχειρήσεων. Με τις υπηρεσίες μας βελτιώνουμε τα περιθώρια κέρδους και ελέγχουμε αποτελεσματικότερα τα έξοδα ανά μονάδα κόστους. Ενισχύουμε έτσι, την κερδοφορία της επιχείρησής σας και σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ανταγωνιστική προοπτική στην αγορά.