Λογιστικό Γραφείο Enimeris

Σχετικά με εμάς

Είμαστε η Enimeris, ένα λογιστικό και ανθρώπινου δυναμικού γραφείο, που σεβόμαστε και κατανοούμε σε βάθος τις διαφορετικές ανάγκες. Δημιουργούμε αρμονικές σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας και αξιοποιούμε την εμπειρία μας, ώστε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές.

Με έδρα μας τη Θεσσαλονίκη, παρέχουμε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και υπηρεσίες ανθρωπίνου δυναμικού, σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Η Φιλοσοφία Μας

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει τις γνώσεις της και να βοηθήσει σε λογιστικά, φορολογικά και άλλα επαγγελματικής φύσεως θέματα, που χρειάζονται μια αποτελεσματική λύση. Επενδύουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας στο να μαθαίνουμε, να εκπαιδευόμαστε καθημερινά και να είμαστε ενήμεροι για καθετί που συμβαίνει γύρω από το αντικείμενό μας.

Ο λόγος που πιστεύουμε ότι η αγάπη μας για την εξέλιξη και το κυνήγι της γνώσης είναι τόσο σημαντικά, είναι επειδή θέλουμε να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις και να βοηθούμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια όλους μας τους πελάτες.

Οι Αξίες Μας

Υπευθυνότητα

Αντιμετωπίζουμε κάθε φορά τις δυσκολίες των πελατών μας ξεχωριστά με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Συνεχής Πρόοδος

Τα στελέχη μας εκπαιδεύονται συνεχώς, μένουμε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και χρησιμοποιούμε σύγχρονες λογιστικές και συμβουλευτικές μεθόδους.

Πελατοκεντρική Αντίληψη

Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας. Παρέχουμε διαρκώς υποστήριξη και καθοδήγηση, φροντίζοντας πάντοτε για το καλύτερο.

Η ομάδα μας

Ντιάνα Χαριτωνίδου

CEO

Ελένη Ειρήνη Κοσμίδου

Φοροτεχνικός Λογιστής Α' Τάξης

Μαρίνα Μιχαηλίδου

Οικονομικός Αναλυτής

Νικόλαος Σπυρίδης

Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού