Ποιοι είμαστε

Είμαστε η Enimeris, ένα λογιστικό γραφείο που σέβεται και κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Βασικός μας στόχος και φιλοσοφία είναι η δημιουργία αρμονικών σχέσεων συνεργασίας που βασίζονται στην ειλικρίνεια, τον αμοιβαίο σεβασμό και την εχεμύθεια. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και συμβουλές σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Με έδρα μας τη Θεσσαλονίκη, παρέχουμε λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενώ έχουμε επεκτείνει τη δράση μας σε υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού και επαγγελματικής συμβουλευτικής.

Η Φιλοσοφία Μας

Η ομάδα μας δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει τις γνώσεις της και να βοηθήσει σε λογιστικά, φορολογικά και επαγγελματικής φύσεως θέματα που απαιτούν μια άμεση και αποτελεσματική λύση. Επενδύουμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας στο να μαθαίνουμε, να εκπαιδευόμαστε καθημερινά και να μένουμε ενήμεροι για καθετί που συμβαίνει γύρω από το αντικείμενό μας.

Η αγάπη μας για την εξέλιξη και το διαρκές κυνήγι της γνώσης είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η κύρια επιδίωξή μας είναι η άρτια αντιμετώπιση ακόμα και των πιο απαιτητικών προκλήσεων και η ανάπτυξη μιας σχέσης ειλικρίνειας και διαφάνειας με τους πελάτες μας.

Οι Αξίες Μας

Υπευθυνότητα

Οι δυσκολίες των πελατών μας αντιμετωπίζονται καθαρά εξατομικευμένα, με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Συνεχής Πρόοδος

Η ομάδα μας εκπαιδεύεται συνεχώς, ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις και χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις πιο σύγχρονες λογιστικές και συμβουλευτικές μεθόδους.

Ο Πελάτης στο Επίκεντρο

Είμαστε στο πλευρό των πελατών μας. Παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση, φροντίζοντας πάντοτε για την επίτευξη των στόχων σας.